Over ons

Op deze plek is Frans Nowak 25 jaar geleden begonnen met de fietsenwinkel Nowak rijwielen. In 2002 heeft Frans de winkel uitgebreid en het grote pand op de hoek gekocht, waarna de winkel verder ging onder de naam Nowak Wereldfietsen. In september 2012 is Frans gaan genieten van de rust en heeft hij afscheid genomen van de fietsen.

Een jaar hiervoor hebben wij onder de nieuwe naam Wereldfietsen.com de werkplaats in een nieuw jasje gestoken in het pand waar het allemaal is begonnen.
De werkplaats ‘nieuwe stijl’ is helemaal verbouwd en voldoet aan de wensen van nu.

 

Filosofie van de werkplaats:
Als u de stad in gaat voor een boodschap of een nieuwe broek, repareren wij ondertussen uw fiets. Ook verzorgen wij de garantie, service en onderhoud van uw fiets.

 

Even voorstellen

Eigenaar Wereldfietsen Zwolle

Eigenaar Wereldfietsen Zwolle

Gijs

Gijs

Gijs Bouman

Gijs is in 1995 begonnen als 14 jarige stagiair bij Nowak. Na 2 weken stage mocht hij de zaterdagen, koopavonden en de schoolvakanties blijven.
In 2002 is hij voor een seizoen op Terschelling gaan werken in de fietsverhuur, na een ietwat verlengd seizoen van drie jaar kwam hij weer terug en ging weer aan de slag bij Nowak.
In 2011 heeft hij de werkplaats overgenomen in het oude pand van Nowak aan de Kerkstraat en zet dit voort onder de naam Wereldfietsen.

 

Eerste monteur Wereldfietsen Zwolle

Eerste monteur Wereldfietsen Zwolle

Ramon

Ramon

Ramon van den Bosch

Ramon is begonnen op school met allemaal verschillende stages. Toen hij in 2007 bij Nowak wereldfietsen kwam stage lopen was hij verkocht. (Gijs zei tegen Frans: deze jongen is echt goed die moeten we zien te houden) Dit resulteerde in een BBL opleiding waarbij Ramon werkzaam bleef bij Nowak en later bij Wereldfietsen.
Ramon is nu gediplomeerd fietstechnicus. Hij specialiseerd zich op de race- en ATB fietsen.

 

 

Leroy

Leroy

Leroy Kok

Leroy is een leerling fietsenmaker en is erg gemotiveerd. Zijn hobby is Lowriders en Cruisers opknappen en verkopen. Het kan hem niet hard genoeg glimmen. Hij is in de winter van 2016 begonnen met werken bij Wereldfietsen. In september 2017 start met de BBL opleiding fietstechnicus. Leroy heeft veel aanleg om een goede fietsenmaker te worden.